Om oss

Brødrene Sildnes, Trygve og Hans, startet i 1933 Brødrene Sildnes Stenhuggeri. Sigmund Sildnes tok deretter over driften av fabrikken. Sigmunds etterkommer, Kjell Arne, er i dag eier og daglig leder av Sildnes Stenprodukter. Hans sønner, Kai Andre og Torbjørn er også innlemmet i bedriften, som gjør dette til en 4. generasjons familiebedrift. Gjennom 90 år har vi produsert og foredlet gravminner, noe vi gjør med stolthet og ære. 

Sildnes Stenprodukter produserer gravmonumenter som vi ser på som unike. Mange av gravminnene har vi tegnet og designet selv, og har så langt design beskyttet ti av steinene. Daglig leder, Kjell Arne, gikk steinskolen i Eide i 1985, og har fagbrev som steinarbeider.

Hos oss produseres også andre steinprodukter på bestilling, og vi leverer bronseartikler fra Norges ledende bronseprodusenter Norstein og Bronselaget.

Det at vi leverer direkte til kunde uten fordyrende mellomledd, gjør at vi kan holde prisene lave, og samtidig levere varer med meget høy kvalitet. Selv om vi har valgt å design beskytte mange av våre monumenter, så medfører ikke dette ekstra kostnader for våre kunder. Dette er kun gjort for å beskytte våre produkter mot kopiering fra andre leverandører. Bildet nedenfor er et eksempel på en av våre design beskyttede modeller.  

Kundesenter
Vårt kontor holder til på Steinhuggerveien 36 på Eide, og har lang erfaring med salg av gravminner. Vi kan også være behjelpelig hvis dere har egne tanker om hvordan utformingen av gravminnet skal være - eller dere ønsker andre motiver eller ornamenter som ikke er avbildet på nettsiden eller i katalogen vår.

Ta gjerne kontakt på telefon: 71 29 67 00 for uforpliktende råd angående valg av gravminne.

S220.med_navn.jpg