Om oss

Sildnes Stenprodukter startet opp i 2005, i et verksted i Eide sentrum - og flyttet først vinteren 2006 inn i lokalene sine i Ørjavika. Her har vi etablert oss i funksjonelle lokaler, og kommet godt i gang etter oppussing og restaurering. Kjell Arne Sildnes er i dag daglig leder og viderefører på mange måter familiebedriften Sildnes Stenindustri som la inn årene for noen år siden.

Sildnes Stenprodukter produserer gravmonumenter som vi for det meste designer selv, og har så langt designbeskyttet ti av steinene. Daglig leder gikk steinskolen i Eide i 1985, og har fagbrev som steinarbeider.

Hos oss produseres også andre steinprodukter på bestilling, og vi leverer bronseartikler fra Norges ledende bronseprodusenter Norstein og Bronselaget.

Det at vi selger direkte til kunde uten fordyrende mellomledd, gjør at vi kan holde prisene lave, og samtidig levere varer med meget høy kvalitet. Mange av våre steinmodeller har vi valgt å designbeskytte. Dette medfører ikke ekstra kostnader for våre kunder. Det er kun gjort for å beskytte våre produkter mot kopiering.

Salgskontoret
Vårt salgskontor ligger på Steinkjer, og har lang erfaring med salg av gravminner. Vi kan også være behjelpelig hvis dere har egne tanker om hvordan utformingen av gravminnet skal være - eller dere ønsker andre motiver eller ornamenter som ikke er avbildet på nettsiden eller i katalogen vår.

Ta gjerne kontakt på telefon: 74 16 64 15 for uforpliktende råd angående valg av gravminne.

Om oss_b.jpg