181842792.jpg

Våre betraktninger rundt gravstein og pris

Gravstein & pris

Vi har gått mot strømmen og valgt å ikke legge ut prisinformasjon på våre nettsider. Vi føler at en gravsteinhandel skal være personlig og ikke en "legg i handlekurv"-affære, og ikke minst være så smidig og fri for misforståelser som mulig. 

Det er lett å la seg blende av lave "fra"-priser på nettet, priser som ikke viser hele kostnadsbildet. 
Hos oss er, for eksempel, alltid levering og montering gratis inkludert, noe som mange tar en avgift for. 
Dessuten veileder vi alle våre kunder for å finne den aller beste løsningen for deg.

Til tross for vår høyst personlige oppfølging av våre kunder, garanterer vi en av markedets laveste totalpriser på gravstein da du hos oss handler direkte fra produsent uten noen fordyrende mellomledd.

Det finnes mange måter å kontakte oss på, og vi sender deg gjerne en katalog i posten om du foretrekker det. Her får du også alt av priser som inkluderer navn på stein, fraktet og ferdig montert på kirkegård uansett hvor du bor i landet.

Vi leverer mer enn gjerne en skisse av gravsteinen med navn for å gi deg et godt inntrykk av hvordan steinen vil bli seende ut før du sender bestillingen din.

Nesten samtlige av våre gravsteiner har polerte kanter - unntaket er de med hugde kanter. Alle modellene våre har dessuten polerte baksider - alt inkludert i prisen.

Vi ser frem til at du tar kontakt med oss, så skal vi gjøre vårt ytterste for at denne delen av prosessen går så bra som mulig. 
Du når oss på telefon, e-post eller kontaktskjemaet på sidene våre. Sistnevnte finner du i bunnen av nettsiden under hver steinmodell som gjør det raskt og enkelt å få mer informasjon samt pris for den valgte gravsteinen.

Håper vi at vi har fått frem motivasjonen vår for ikke å legge ut pris på gravstein på nettsidene våre og at du har fått en forståelse for at vi aller helst vil ha en personlig dialog med våre kunder for å kunne levere en optimal service hver eneste gang.

Med vennlig hilsen oss i Sildnes Stenprodukter